lunes, 25 de marzo de 2013

CASTELL-BIKE

Bones amics!!!!!

Avui els nostres dos corredors s’han desplaçat a la localitat de Castelldans. A la primera Castell-Bike que consistia en 2 circuïts, un d’uns 32 km amb 620 m de desnivell, i un de llarg amb 42 km i 850 m. Els nostres corredors han fet el recorregut llarg. El circuït tenia un bucle de 10 km amb meta volant, després el circuït anava enfilant ja cap amunt amb pujades no massa llargues, baixades també poc llargues i trams de pista molt amples. En general, un circuit molt ràpid i no massa tècnic, però molt divertit.

Pel que fa al corredor Jonatan, ha estat amb el grup dels primers classificats juntament amb Jordi durant el primer bucle i,  un cop passat per la meta volant (guanyada per Enric Martorell de MC Segre), el  grup poc a poc s’ha anat escapant i ell s’ha quedat amb Robert Pedrosa. Durant tot el circuit han estat fent-se relleus, fins que al  km 35 també s’ha sumat a la festa en Manel Juanpere (Polar). A l’última pujada de pedra solta, els dos corredors han tret uns metres  i el nostre corredor ja no a pogut recupera’ls,  entrant finalment en la 10ª posició. El nostre corredor comenta que cada dia va notant més bones sensacions damunt la bici.
Pel que fa al corredor Jordi, després del bucle es va escapar amb un grup de 4,  on a una de les trialeres el Jordi  no estava  del tot ben posicionat, el primer classificat (Jordi Martorell MC SEGRE) els  va treure uns metres. El Jordi va intentar escapar-se dels  2 perseguidors que tenia, Pau Romero (LIZARRAN) i Enric Martorell  (MC SEGRE). Una vegada ja els havia tret una distància, es va dedicar a controlar la molt bona 2ª posició fins al final del circuït. Des d’ aquí, el felicitem per ser  el primer podi de l'equip.

Els nostres corredors la setmana que ve estaran presents a la cursa de BTT per etapes VOLCAT.

Ja informarem de com els ha anat!

jueves, 21 de marzo de 2013

Hivernal de Cervera

El passat diumenge també ens vam desplaçar a disputar la cinquena edició de la Hivernal de Cervera. En unes condicions metereològiques força complicades a causa de la pluja i fang que van complicar molt el traçat.
De fet l'organització havia preparat 3 recorreguts diferents que es van veure modificats en alguns trams pel fang. El Jordi va participar en el recorregut més llarg que tenia 55 km. En total van participar més de 200 corredors entre els 3 circuits.
Pel que fa a la cursa als pocs quilòmetres es va formar un grup de 5 corredors entre els quals formava part el Jordi. En el primer tram tècnic es va partir el grup marxant Oriol Colomé (bicis Esteve) i Jordi Martorell (MC Segre), darrera es van quedar Enric Martorell i Albert Balaguer (tots dos del MC Segre) i Jordi Garrido (Team Nou Espai). Cap a mig recorregut Balaguer va punxar i el Jordi es va quedar en 4a posició en terra de ningú fins al final. Per davant la victòria va ser per Colomé, seguit d'aprop per Enric i Jordi Martorell. El circuit en general estava bastant bé malgrat el fang, només hi havia unes zones de rieres molt enfangades que dificultaven bastant el trànsit dels bikers. Ara toca seguir afinant de cara a les properes proves.

domingo, 17 de marzo de 2013

Trenca-Torrompers (La Pobla de Massaluca)

Bones amics!
Avui Jonatan s’ha desplaçat a la Pobla de Massaluca a la Vª edició de la Trenca-torrompers, una cursa que organitza el club Bici-ats Terra Alta. A la localitat hi han anat uns 150 corredors que s’han repartit en dos circuits: un de curt de 26 km i 600m de desnivell, i un de llarg amb 44 km i 1200 m. Cal destacar que ha estat un circuit força exigent a nivell físic, però molt divertit i amb molta trialera. El temps ens ha respectat i no ha plogut en tot el matí, a més quasi no hi havia fang i el terreny estava perfecte per a la pràctica de BTT.
Pel que fa a la cursa,  inicialment s’ha sortit neutralitzat fent una volta pel poble, on el nostre corredor s’ha col·locat en una bona posició, de manera que al tornar a passar per meta i començar ja la cronometrada s’ha mantingut al capdavant en un grup de 5 perseguidors dels primers escapats. Aquest grup s’ha mantingut junt pujant i baixant trialera, així com rodant pel pla fins que en els últims 4 km s’ha escapat una parella de dos. A Jonatan l’han agafat desprevingut, però en adonar-se ha intentat agafar-los tot i que només quedava un tram de trialera per a arribar i finalment s’ha mantingut en la 11a posició.

El pòdium se l’han emportat en Xavier Carnicer (1r), Juan José Marrasé (2n) i Pau Romero (3r). Enhorabona a tots els corredors!

martes, 12 de marzo de 2013

Xallenge David Duaigües (Serós)

Bones amics!!

Aquest cap de setmana, en representació del nostre equip, en Jonatan va estar present a la locatitat de Serós a la segona prova de la Xallenge David Duaigües, on van participar uns 600 inscrits. En aquesta ocasió, la prova constava de dos circuits un de curt d'uns 25km aproximadament, i el llarg que es on va participar en Jonatan, que tenia 47km i 800 m de desnivell. Es tractava d'un circuit molt ràpid amb molts punts bastant rodadors on també hi destacaven les trialeres tant de pujada com de llargues baixades. En general hi havia un terreny sec, tot i que en algun tram on no tocava el sol encara hi persistia el fang.

Pel que fa a en Jonatan, aquest diumenge va realitzar una bona sortida col·locant-se al grup capdavanter durant el bucle de 3 km que passava per dins de Serós. Tot seguit hi havia una llarga pujada que arribava fins el kilòmetre 20, en la que el grup dels primers 25 corredors es va trencar escapant-se un grup de 5. En Jonatan es va quedar al grup perseguidor i en una de les baixades van aconseguir atrapar a un dels escapats (Ruben Aubanell), però ja cap al final el grup es va anar estirant i en Jonatan va anar mantenint el ritme fins a meta per entrar en la 15a posició. Així confirmem una bona progressió després de la lesió. Pel que fa a la cursa, va guanyar còmodament en Jose Juan Marrasé Ortiz, amb un marge de 4 minuts respecte el segon classificat. El nostre corredor va aconseguir un bon temps final, entrant a tan sols 7 minuts del primer classificat.
Per acabar, des del Team Nou Espai volem feliçitar a l'organització per la Xallenge i animar-los a seguir així per molt anys més!

miércoles, 6 de marzo de 2013

Xallenge David Duaigues (Almatret)

Bones companys!

Aquest cap de setmana els nostres corredors han estat a la IV Xallenge David Duaigües,  a la localitat d’Almatret , on hi havia més de 500 corredors repartits en dos circuits, un de curt i un llarg. Els nostres corredors van pedalar amb força pel circuit llarg, que constava de 42 km i uns 1300 m de desnivell. Inicialment s’havia de recórrer un primer bucle de 3 km que després tornava a passar pel poble i a partir d’allí  ja començaven una sèrie de  trialeres ràpides i pujades llargues i dures, sobretot en els últims 5 km on hi havia una pujada llarga i exigent que arribava fins a la meta. En resum, un circuit molt divertit. Tot i la pluja de la setmana i la neu prèvia,  el circuit estava en perfectes condicions, el terreny tenia el fang just perquè la bici traccionés molt bé.

En Jordi Garrido va sortir ben posicionat i es va col·locar al grup capdavanter, en el que el primer classificat (l’Eric Díaz) es va escapar i en Jordi es va quedar al grup perseguidor format per uns sis corredors. Mentre baixaven una de les trialeres, en Pau Romero va tenir una petita caiguda que va aprofitar l’Enric Martorell per a escapar-se del grup. Més tard, el nostre corredor juntament amb en Víctor Espuny van distanciar-se de la resta per a lluitar per una tercera posició.  En els últims quilòmetres, en Víctor es va escapar poc a poc d’en Jordi, qui anava controlant al 5è classificat i mantenint contacte visual amb el tercer i el segon classificats per finalment consolidar-se en la 4a posició. Així demostra que està en molt bon nivell de cara futures curses.
Pel que fa a en Jonatan, després de sortir d’una lesió va decidir posar-se a prova per  veure com estava físicament, però va fer una cursa de més a menys intensitat. Tot i que va sortir ben posicionat, poc a poc va anar perdent el ritme fins a finalitzar la cursa en la posició 34. Després d’aquesta prova, el nostre corredor ha estat reflexionant i ha conclòs que caldrà escoltar el lema que tant bé coneixem “sin prisa pero sin pausa”, anar agafant el ritme i anar millorant progressivament. Aquest pròxim cap de setmana ho tornarà a intentar i observarem els progressos.