jueves, 30 de mayo de 2013

SCOTT MARATHON CUP BY BEST

Bones!!!!
El 25 de maig el Jordi es va desplaçar a Sant Martí de Tous, a competir a la Scott Marathon Cup by Best. Comptava amb un circuit de 55 km i uns durs 2000 metres de desnivell acumulat, un circuit molt exigent,  tenia molta trialera on l’apartat de baixada era bastant tècnic, pujades  llargues i dures, en general un circuit bastant trencacames.
A les 09:00 es donava el tret de sortida, ràpidament es va crear un grup de 15 escapats  que van anant traient metres, el nostre corredor es va quedar al grup perseguidor, a mesura que passaven els km i sumava els metres de desnivell s'anava despenjant algun corredor, que eren atrapats pel grup on estava el Jordi, ja més cap al final el nostre corredor va treure el toc d’experiència, i així va poder entrar en una molt bona 2ª posició Master-30 i 14 de la general ,on la general la va guanyar Francesc Guerra (SCOTT TEAM XC).
Les tres primeres posicions Master-30 son:
 1 PUIG,David          TOMAS BELLES-CANNONDALE.T
 2 GARRIDO,Jordi       TEAM NOU ESPAI.
 3 VAZQUEZ,Christian   TEAM BICIPARK REUS.

lunes, 27 de mayo de 2013

LA 2ª MARXA DE LA CALÇ

Hola!

Aquest diumenge el Jonatan s’ha desplaçat a la localitat de Tarrés, a la segona edició de la Marxa de la Calç. Aquest any l’organització ha preparat dos circuïts pels gairebé 240 inscrits que hi participaven, el curt de 29km i el llarg de 47km amb 930m de desnivell acumulat, que és el que ha completat en Jonatan.  El circuït era similar al de la primera edició amb pujades curtes però dures, trialeres ràpides que requerien poca destresa tècnica i trams de pista per la zona dels molins; en general, un circuit bastant ràpid. Cal dir que en el marcatge hi havia punts on era fàcil passar-se de llarg, un punt a millorar per l’any que ve.

A les 9.00h es donava la sortida. Des del començament, els germans Martorell  es posicionaven davant i es formava un grup de 7 corredors escapats, un d’ells el nostre corredor. A partir d’allí, els Martorell han tret distància i en Jonatan s’ha quedat amb en Sergio Zarzoso i en Marc Soler. Anaven fent relleus fins que tots tres han fet cap a una parada per problemes de senyalització, però ràpidament s’han tornat a posicionar dins del recorregut. A partir d’allí i, fins al final, en Jonatan ha mantingut la posició fins arribar a meta i entrant en una 5a posició.

Hola, com estem?
Aquest cap de setmana el Jordi Garrido  es va desplaçar a Sant Llorenç de Morunys, a la Copa Catalana BTT Internacional  on es disputava la tercera prova. El circuït constava d’uns 7 km i 270m d’altitud acumulada a través de la Vall de Lord.  El Jordi havia de donar 3 voltes més un bucle  a un circuït de pujades dures i tècniques amb baixades  amb moltes arrels d’arbres, escalons, roques, lloses...  és a dir, un recorregut  molt tècnic que, per a fer-ho més emocionant, la tempesta del dissabte va deixar el circuït pel diumenge bastant enfangat.

Pel que fa la cursa, el Jordi va prendre part a la segona sortida, amb una mica de cautela durant la primera volta i, posteriorment, en el transcurs de tota la cursa va anar mantenint la posició que havia agafat a la sortida fins al final, entrant en una bona 14ª posició Master-30. Cal dir que hi havia un elevat  nivell, ja que a més a més dels corredors habituals també hi havia corredors de França, Holanda, Rússia, Portugal i Andorra.