viernes, 27 de junio de 2014

Scott Marathon MTB By Best a Sant Marti de Tous

Bones de nou!!!

El passat diumenge el Jordi es va plaçar a sant Marti de Tous a participar a la  Scott Marathon MTB By Best, un recorregut de uns 50 km i 2000 metres ascensió positiu, el circuit repetia algun punt de l’any anterior, i algun tram de la primera etapa de la Volcat, apart un últim part en uns senderons molt tècnics i durs. Pel que fa la cursa el Jordi fa fer una cursa de menys a mes, fins arribar a una molt bona segona posició Master 30.

sábado, 14 de junio de 2014

VI MISSATGERS DEL CISTER

Bones a tots!!!

El passat Diumenge 8 de Juny, el Jordi i el Jonatan van assistir a la VIa edició de la Missatgers de Cister a l'Espluga de Francolí. Comja és habitual, els organitzadors havien preparat 3 recorreguts: 11km (curt - familiar), 37km amb 885m desnivell (mitjà), 56km amb 1359m desnivell (llarg).

El nostres corredors van disfrutar del recorregut llarg, molt similar al de l'any passat però amb una nova pujada impracticable sobre la BTT i una trialera més de baixada. Pel que fa a la cursa, ràpidament es va crear un grup capdavanter d'uns 10 corredors que es va fraccionar als primers 5kms quedant el Jordi en el grup d'escapats i en Jonatan en els perseguidors. La pujada impracticable va provocar distàncies entre corredors, permetent-li al Jordi escapar-se en primera posició i arribar a meta còmodament. Tanmateix, al Jonatan no li va facilitar l'arribada si no tot el contrari, distanciant-lo a poc més d'un minut del 3r classificat, entrant en 4a posició.

LES TRES PRIMERES POSICIONS DEL CIRCUIT LLARG VAN SER:

1- Jordi Garrido
2- Abel Roigç
3-Sergio Zarzoso

També vam tenir al Joan com a simpatitzant del Team Nou Espai Coluer, que va participar i va disfrutar del circuït mitjà.

viernes, 6 de junio de 2014

LA VALL DEL BRUGENT

Bones ¡!!!

El passat diumenge 1 de juny el Jordi i Jonatan van estar present a “la III vall del brugent” a la Riba, constava de dos circuits un de uns 30 km i el llarg que constava de 60km i 2000m positius, que es el que van participar els nostres, els circuit era molt complert però  dur, es sortia a les 8:30 i després de dos km neutralitzats es començava l’Ascensió fins Mont-ral, tot seguit es baixava per pista  i tram final de trialera fins al riu, es creuava i es pujava a Farena, després  es pujava la Bartra fins els plans de Rojals, es baixava per el camí de l’arlequí, tot seguit direcció pinetell per trialera, es tornava a baixar al riu, tot seguit pujada fins el pic den marc, i ja la ultima baixada pista i trialera fins la Riba, on la traca final va ser baixar per les escales de tot el poble.

Pel que fa la cursa des de un primer moment es va crear un grup, on ràpidament es va estirar i es van escapar els 3 primers on estava el Jordi, i fins al final ja van anar junts  on Jordi al final  va entrar en segona posició, pel que fa Jonatan quan es va estirar el grup, es va quedar en 7 posició i la va mantindré fins al final.