jueves, 28 de mayo de 2015

XCE COPA ALSACE BTT

Bones!!
Aquest cap de setmana el Jonatan s'ha desplaçat a la localitat de Village-Neuf, poble fracès que fa frontera amb Alemanya, Suïssa i França. La competició era una prova XCE de la Copa Alsace, per  aquesta prova van muntar un circuït petit i molt revirat on fer un tomb era d'uns 3 minuts aproximadament.  

La primera volta es feia en solitari, era de tipus crono per a classificar els corredors en graelles de quatre. En Jonatan va marcar el 8è millor temps i va sortir a la segona graella. En funció de la posició obtinguda, es modificaven les graelles per a la següent ronda. En total van ser 3 rondes. En Jonatan va obtenir la 1a posició de la seva categoria.

Es tracta d'una prova explosiva amb un circuit molt tècnic que requereix anar al límit en tot moment.




lunes, 25 de mayo de 2015

CAMPIONAT BTT D'ALSACE

BONES!!


El diumenge  17 de maig, el Jonatan es va desplaçar a  Waldeck al costat de Mulhouse, al campionat de btt de Alsace, per esta prova van preparar un circuit de 7 km i 230m de desnivell positiu, ell havia de donar 5 voltes,  pel que fa al circuit molt divertit on tenia una mica de tot, i  algun tram on patinava una mica.





Pel que fa la cursa Jonatan, va sortir bastant enrederit i va anar remuntant posicions, en un circuit on era difícil guanyar posicions, però va poder  arribar a la 12ª posició de la seva categoria.