sábado, 30 de enero de 2016

LA PICA

Bones!!

El 17 de Gener el Jordi, el Jonatan i l’Aleix es van desplaçar a la localitat de Picamoixons a participar a la PICA, aquest any l’Organització va preparar dos recorreguts un de blau uns 30 km i 800m, i el vermell de 42 km i 1300m de desnivell, que es on van participar els nostres.

Pel que fa al recorregut, es tractava d’un recorregut similar als dels altres anys amb pujades i baixades d’anteriors edicions, però amb la típica pujada a Miramar i, com a novetat, una trialera nova molt divertida. Cal dir també que van participar 1200 persones repartides en els dos recorreguts.

Pel que fa la cursa, en aquesta edició hi va haver molt de nivell. Des de la sortida de Valls ja es va anar molt ràpid (tenint en compte que de Picamoixons a Valls era neutralitzat), de seguida es van formar grups de manera que el Jordi es va quedar en un primer grup, el Jonatan en un segon grup i l’Aleix en un tercer. Durant la cursa, els grups es van anar fragmentant: el Jordi es va mantenir en el grup que anava des de la tercera fins la setena posició i va entrar finalment en 6a posició; pel que fa en Jonatan, que anava en un grup de tres, va entrar en 38a posició; i l’Aleix va fer una bona cursa entrant en la 50a posició, controlant als seus rivals de la categoria junior, que es trobarà aquest any a la Copa Catalana Internacional. La cursa la va guanyar Francesc Guerra, corredor professional del Olimpia Factory Team.

domingo, 17 de enero de 2016

NOVETATS 2016

Bueno doncs us presentem a Aleix Saumell Montanera, una jove promesa que entra a formar part del nostre equip en categoria junior.

L'Aleix és un jove corredor de 16 anys que combina els estudis amb el ciclisme.
Fins el 2014 jugava a hoquei i actualment només competeix amb bici.
Porta competint un any i ha participat a la Copa Catalana, open d'Espanya, open Lleida i el Campionat de Catalunya.
L'afició a la bici la va agafar al Btt Montblanc i poc a poc ha anat agafant més afició al btt.

L'equip esta molt content de que formi part del team i estem segurs de que fara molts bons resultats.

lunes, 11 de enero de 2016

TEMPORADA 2016

Temporada 2016

Primer de tot donar les gracies a tots els sponsors ja que continuem en tots ells, ames aquet any contenem en un de nou.
Nombrem als que ja porten anys en altres
Nou Espai (empresa de carpinteria alumini)
Coluer ( empresa de bicicletes)
Gerbotrans  (empresa de transports)
Bratar (empresa de reciclatge de material)
Granja ka lavia (empresa panadaria bar)
Combi tècnic (empresa de tot tipus de manteniment industrial)
Comercial Josep Pocarull (empresa de material de construcció)
Julià Mallol (empresa bar restaurant)
Comerç  del Mallol (empresa bar restaurant)
Powerbar (empresa de alimentació i hidratació esportiva)

La nova empresa es:
Construccions Altarriba (empresa de construcció)

Des de aquí donar les gracies a tots!!!!!!

També dir que en breu donarem alguna novetat que tenim preparada.

CURSA PER LA MARATO DE TV3 CABRA DEL CAMP

Bones!!

Tornem arrancar el 13 de desembre el Jordi i Jonatan  es van desplaçar a Cabra del Camp, a participar a la cursa de cabra del camp per la marató de tv3, aquets any a ser la10 edició tv3 va vindre a retransmetre en directe la sortida, el circuit similar a de fa dos anys en algunes novetats interesants i divertides i una trialera nova  al final del recorregut que van obrir, pel que fa la cursa Jordi als primers km va pinxar però va reparar rapid i després tota la cursa remuntant posicions fins entrar en 6 posició categoria, pel que fa Jonatan va entrar en 4ª posició categoria.