martes, 22 de marzo de 2016

MARXA BTT DE MOJA

Bones!!

El passat diumenge dia 20 de març el Jordi i el Jonatan es van desplaçar a la localitat de Moja, a participar a la marxa btt de Moja. Consta de una Marxa de un sol recorregut,te uns 35 km en 850m positius, molt entretingut i en molt senderó tant de pujada com de baixada, tot i la pluja dels dies anteriors i nit anterior es va celebrar igual i a ser un terreny molt pedregós patinava molt sobretot els últims 5 kilòmetres.

Es va donar el tret de sortida a les 9 del mati i els nostres corredors casi sense escalfar ja es van ficar en marxa, el Jordi sempre al grup de davant va fer una bona carrera, tot i tindre algun petit ensurt va poder entrar en 8ª posició, en canvi Jonatan anava mes enrederit, quan faltava 6-7 kilòmetres va tindre una caiguda que es va donar un fort cop al genoll i al colze, que va  estar una estona per agafar aire i poder acabar, ens comenta que farà uns dies de repòs per torna al 100%.

jueves, 17 de marzo de 2016

BANYOLES

Bones de nou!!

El dia 13 de Març tot l’equip : Jordi, Jonatan, Xavi i Aleix es van desplaçar a Banyoles a la primera cursa  de la Copa Catalana Internacional, cursa que està catalogada com UCI C1 motiu pel que al ser d’aquesta categoria hi havia corredors del nivell de Julien Absalon, J.A.Hermida i membres del seu equip, així com l’equip francès oficial de BH SR Suntour KMC i la Campiona del Món femenina Pauline Ferrand-Pravot entre altres.

Com cada any, la competició es va dur a terme en el Parc de la Draga, un circuit d’uns 7 km amb constants canvis de ritme, força dur però molt divertit, ràpid i exigent. Aquest any estava molt sec el terreny i, cal destacar com a novetat, la petita baixada de pedres que anteriorment era de pujada.

A la primera sortida de cursa hi participava el Xavi en categoria Master-50, que va fer una cursa molt bona, donant-ho tot a cada metre fins aconseguir una molt bona 11a posició en la seva categoria.
A la segona sortida de cursa hi va participar l’Aleix en categoria Junior, que va fer una cursa mantenint un ritme constant; el nostre jove corredor comenta que les petites molèsties que arrossegava del genoll estan molt millor, tot i haver tingut una petita caiguda sense importància a l’última volta, podent entrar finalment en la 40a posició Junior.

A dos minuts de l’Aleix va sortir la categoria Master-30 en la que competien el Jordi i el Jonatan. Pel que fa a la cursa, el Jordi va estar en tot moment en posicions capdavanteres portant un ritme molt fort, i així poder acabar en una molt bona 6a posició. Per altra banda, el Jonatan es va estrenar aquest any en aquesta categoria, i després de completar les 4 voltes al circuït va entrar en 53a posició.

Els quatre corredors del Team Nou Espai Coluer van poder puntuar per primera vegada com a equip a la Copa Catalana Internacional, posicionant-se en la 23a posició.

jueves, 10 de marzo de 2016

XALLENGER GARRAF-PENEDES I OPEN BCN BTT

Bones !
Primer de tot, voldriem donar la benvinguda al nou membre de l'equip, en Xavi Besora, un fixatge d’última hora.
En Xavi correrà a la categoria Master 50. Ja fa uns anys ja competia en el món del ciclisme i alguns dels seus resultats van ser els següents:
- Sots-campió al Campionat de Catalunya Èlit.
- Sots-campió a l'Open Espanya Sènior.
- Campió provincial durant diversos anys.
- Guanyador d'algunes proves de la Copa Catalana Èlit.
- 3r espanyol a la Transpain.
- 3r a la Vuelta en BTT.
Entre moltes altres!  Des del Team Nou Espai Coluer li donem les gràcies i estem molt contents de que s’uneixi al nostre equip un corredor d’aquest palmarès. Estem segurs que farà una molt bona temporada amb nosaltres.

El nostres corredors van estar en dos campionats, el primer va ser el dia 28 de Febrer. Tot i la pluja o neu que va caure en alguns racons, el Jordi es va desplaçar a Sant Quintí de Mediona, a la Tuixonada  Xtrem per competir en una prova que és puntuable per la Xallenger Penedès-Garraf.
Pel que fa al circuit, l'organització el va haver de retallar a 23 km per les condicions meteorològiques. A la cursa, el Jordi no va fer massa bona sortida però després es va posicionar i va anar guanyant posicions fins a entrar en 8a posició de la general.

La segona cursa va ser el 6 de Març a Sant Vicent dels Horts, al campionat Open de BCN BTT, al que s'hi van desplaçar el Jordi, el Jonatan, l' Aleix i el Xavi Besora. Un circuit tècnic i dur en un terreny que no et permetia errors, amb molts senderons de pujada i baixada i amb 6 km per volta.

La primera sortida va ser sobre les 9 del mati i la va fer l'Aleix en categoria Junior. Va fer una cursa molt bona. Seguit a un minut, va sortir en Xavi Besora amb categoria Master 50 que va fer una bonaretornada a les competicions controlant als altres corredors. Tan l'Aleix com en Xavi van entrar en 5ª posició de la seva respectiva categoria.

El següent grup de sortida va ser el de Master 30 sobre les 11:30h, on vam córrer el Jordi i en Jonatan. Ja des de la sortida el Jordi anava en posicions de pòdium i al final va quedar en 3a posició. El Jonatan va fer una cursa de menys a més, entrant en 39a posició.