domingo, 16 de junio de 2013

V MISSATGERS DEL CISTER

Tornem a ser aquí !!!!!

El diumenge dia 9 de juny ens vam desplaçar a Espluga de Francolí a la V Missatgers del Cister, on com cada any consta de tres circuits un de 11 km pels mes menuts, un altra de recorregut mitjà 38 km i 800m de desnivell positiu ,que es on van participar els amics del Team Nou Espai (David, Jordi Bertran, Juan, Cristina i Albert) i per ultim el de recorregut llarg de 56 km i 1359m de desnivell que es on van participar els nostres dos corredors ( Jordi Garrido i Jonatan). Dir que el circuit te un primers trams rodadors on poc a poc va pujant cara al Cap de Coll, allí es on es parteix el mitja i ja va direcció Senan, el llarg va direcció Rocallaura tot seguit  Vallbona de les Monges al punt de control, i ja tornant passa per Montblanquet i ja connectà en els de la mitja, també passant per Senan i finalment Espluga de Francolí, entre poble i poble dir que havia tant com trialeres com pista com pujades dures, un circuit divertit.

La sortida neutralitzada hasta poblet allí benedicció del abad de poblet i sortida desde un començament es va crear un grup gran, que es va trencar formant-se mes grups, el Jordi anava al grup de davant uns 4 corredors ,però el guanyador de la prova Israel Nuñez es va escapar i el Jordi es va quedar en segona posició, i ja la va mantenir fins meta, pel que fa Jonatan es va quedar a un grup mes cap al darrera, i va anar junt en ells fins que a Senan va treure metres i va manter la 10 posició fins meta, pel que fa recorregut mitja David va fer primera posició, Jordi Bertran va entrar el 101, Juan el 109, Cristina la 116 i Albert 117