miércoles, 4 de septiembre de 2013

CURSA A REUS BTT

Hola!!

Aquest dissabte dia 31 d’Agost el Jonatan s’ha desplaçat a Reus per a participar a la cursa puntuable per la Copa Tarragona. Consistia en donar 6 voltes a un recorregut de 6 km pla, on l’únic desnivell era baixar a la riera i tornar a pujar amb  un tram de “dubis”. En general,  un circuït amb  poc encant per fer BTT, on la velocitat mitja del nostre corredor va ser de 25,7 km/h.

A les 6 de la tarda es donava el tret de sortida. De bon principi ja es van consolidar les tres primeres posicions, escapant-se en Víctor de la resta de corredors i deixant una distància de seguretat respecte els seus perseguidors. Pel que fa al Jonatan que va sortir en 10a posició, es va concentrar en mantenir el ritme i anar remuntant fins a la 7a posició que va aconseguir mantenir  fins al final.