lunes, 20 de abril de 2015

NOGUERA BIKE RACE

El passat 12 d'abril el Jordi es va desplaçar a la població de Sant LLorenç de Montgai amb motiu de la segona edició de la Noguera Bike Race, amb sortida i arribada a les instal·lacions del camping la Noguera de la població.
Enguany l'organització va preparar en un gran entorn un recorregut entretingut i exigent (i una mica rebuscat també) de 92 km i 2811m de desnivell positiu per la prova marathon. I un de 42 km per la prova de rally.

En total van participar més de 600 bikers entre les 2 proves. El Jordi va participar a la prova marathon aconseguint entrar dintre del top 10 final i 2n a la categoria master 30 després d'una dura cursa i amb un gran nivell tant de corredors com a organització.

La victòria absoluta la va aconseguir l'incombustible Joan Llordella de l'equip Buff, seguit de Guillem Muñoz del Tomas Bellès-Cannondale i Albert Masana del Team Blue Motors.  Enhorabona a tots els finishers i tota la gent que ha fet realitat aquesta prova.