jueves, 17 de marzo de 2016

BANYOLES

Bones de nou!!

El dia 13 de Març tot l’equip : Jordi, Jonatan, Xavi i Aleix es van desplaçar a Banyoles a la primera cursa  de la Copa Catalana Internacional, cursa que està catalogada com UCI C1 motiu pel que al ser d’aquesta categoria hi havia corredors del nivell de Julien Absalon, J.A.Hermida i membres del seu equip, així com l’equip francès oficial de BH SR Suntour KMC i la Campiona del Món femenina Pauline Ferrand-Pravot entre altres.

Com cada any, la competició es va dur a terme en el Parc de la Draga, un circuit d’uns 7 km amb constants canvis de ritme, força dur però molt divertit, ràpid i exigent. Aquest any estava molt sec el terreny i, cal destacar com a novetat, la petita baixada de pedres que anteriorment era de pujada.

A la primera sortida de cursa hi participava el Xavi en categoria Master-50, que va fer una cursa molt bona, donant-ho tot a cada metre fins aconseguir una molt bona 11a posició en la seva categoria.
A la segona sortida de cursa hi va participar l’Aleix en categoria Junior, que va fer una cursa mantenint un ritme constant; el nostre jove corredor comenta que les petites molèsties que arrossegava del genoll estan molt millor, tot i haver tingut una petita caiguda sense importància a l’última volta, podent entrar finalment en la 40a posició Junior.

A dos minuts de l’Aleix va sortir la categoria Master-30 en la que competien el Jordi i el Jonatan. Pel que fa a la cursa, el Jordi va estar en tot moment en posicions capdavanteres portant un ritme molt fort, i així poder acabar en una molt bona 6a posició. Per altra banda, el Jonatan es va estrenar aquest any en aquesta categoria, i després de completar les 4 voltes al circuït va entrar en 53a posició.

Els quatre corredors del Team Nou Espai Coluer van poder puntuar per primera vegada com a equip a la Copa Catalana Internacional, posicionant-se en la 23a posició.