viernes, 3 de junio de 2016

OPEN BCN A GRAU

BONES!

Els corredors Xavi i Aleix es van desplaçar  Sant Bertomeu del Grau a participar a la penultima prova del open BCN, els corredors ens comenten que el Circuit era molt xulo amb un terreny en perfectes condicions per la practica del Btt, amb un continuo puja  baixa per corriols per dins del bosc . El Xavi ens comenta que la seva  cursa va ser molt rapida sortint en 6ª posició i poc a poc anant remuntant fins la 3ª posició. Però a la ultima volta un frec  a ma a ma amb un  corredor del King Barcelona va fer entra al Xavi en 4ª posició master 50, tot i així la cosa a estat  molt ajustada ja que en 40 segons estava el 2ª,3ª i el Xavi, a falta de una cursa per acabar el Xavi va 3ª posició a la classificació general,  pel que fa l’Aleix va fer una cursa de menys a mes apretant a les zones tècniques i poc a poc anant ficant mes ritme i així poder acabar la carrera en bones sensacions i en 4ª posició Junior.