viernes, 26 de mayo de 2017

CURSES VARIES



Bones !!

El fi de setmana de 6,7 de maig l’equip va esta per varies curses, primer el dia 6 el Jordi i el Xavi van estar presents a la primera de les dos etapes de la  noguer Bike Race, de uns 60 kilòmetres i de 1700metres positius, puntuava per la copa catalana de marató, pel que fa el Jordi va entrar en 1ª posició master 40 i es consolida mes la primera posició de la general, el Xavi va entrar en 3ª posició master 50 i així es posiciona en 1ª posició de la general master 50.




El dia 7 l'Aleix es va desplaçar a Súria per disputar el Campionat de Catalunya de carretera.

L'Aleix va punxar escalfant però li van deixar una roda per poder córrer. La carrera constava de 70km i 3 ports. Pel que fa la carrera de l'Aleix va poder rodar amb el grup de davant tota la cursa teient una mitja de 38km/h el que demostra el fort ritme al qual es va rodar.




També el dia 7 el Jonatan es va desplaçar a Ascó a la I marxa de les Ermites, que constava de 40 kilometres en 1400m de desnivell positiu, un circuit en molts trams de pista en algunes pujades dures i algun senderó per la meitat i la baixada del castell al final, un recorregut divertit, el Jonatan va entrar en  14ª posició.


  

No hay comentarios:

Publicar un comentario