miércoles, 20 de diciembre de 2017

PEDALADA PER LA MARATO TV3 A CABRA DEL CAMP

El passat diumenge, l’equip ciclista TEAM NOU ESPAI COLUER va participar a la Marxa per la Marató de TV3 que, com cada any, es va dur a terme a Cabra del Camp. En aquesta edició, destinada a les Malalties Infeccioses, hi van participar més de 400 corredors i es van poder recaudar més de 10.000€.

Els corredors de l’equip van inaugurar la nova temporada amb aquesta cursa i ho van fer de molt bona forma en el recorregut llarg, que consistia en 38km i 1000m de desnivell positiu. El Jordi Garrido va entrar en la 3a posició general (1r categoria), l’Aleix Saumell va fer la 4a posició general (3r categoria), el Jonatan Larrosa va arribar en 10a posició general (7è categoria) i el Xavi Besora 15a posició general (2n categoria); així també, en la modalitat de bici elèctrica el Joan París va entrar en 3a posició.