viernes, 10 de agosto de 2018

CAMPIONAT DEL MON BTT I OPEN D'ESPANYA

Team Nou Espai Coluer al Campionat Mundial de BTT

Els dies 17 i 18 de Juliol es va dur a terme el Campionat del Món BTT Màster, a l’estació d’esquí de Pal, a la Massana (Andorra). Els corredors de l’equip que es van desplaçar a l’esdeveniment són el Jonatan Larrosa, el Jordi Garrido i el Xavi Besora.

En aquesta edició, el circuit era molt similar al que es realitzava uns dies abans en la competició Èlit de la Copa del Món. Es tractava d’un circuit d’uns 4 kilòmetres molt tècnic i dur en el què s’havien de realitzar entre 4 i 6 voltes, segons la categoria. L’altitud de 2000m hi afegia dificultat als esforços de tots els corredors.

El primer de competir va ser el Xavi Besora que va sortir el Dimarts a les 13:00h i va fer una gran carrera, remuntant alguna posició a la primera volta i mantenint-se amb un bon ritme fins al final, passant per meta en una molt bona 12a posició Màster-50a.

El mateix dia a les 17:00h va competir el Jordi Garrido, que va anar adelantant algunes posicions al llarg de tota la cursa i també va fer una gran carrera entrant en 11a posició Màster-40.

El Jonatan va competir el Dimecres a les 9 del mati; inicialment va perdre algunes posicions en la primera volta pe`ro després va poder recuperar-nes algunes i entrar finalment en la 35a posició Màster-30.

Tots tres corredors donen les gràcies pels ànims dels familiars, fills i amics durant la carrera.

Remarcar que el Xavi no en va tenir prou amb el Mundial, i el mateix Diumenge va anar a Moralzarzal (Madrid) a l’Open de Espanya BTT. Es va trobar un circuit força diferent, molt sec que patinava molt, però tot i així va aconseguir una 9a posició Màster-50.