miércoles, 2 de octubre de 2019

CATALUNYA BIKE RACE




El ciclista Sergi Mateu de l'equip Team Nou
Espai va tindre l'oportunitat de participar, gràcies a un sorteig, a la Yopro Catalunya Bike Race. En el moment que el varen trucar explicant que en Jose Antonio Hermida havia tret la seva butlleta el Sergi va haver-se de posar les piles, ja que era un gran repte per ell. Haver de competir 4 dies seguits tenint en compte que fins ara només estava acostumat a participar en curses d'un dia li requeria d'un esforç extra, però ho havia d'intentar i fer-ho el millor possible.


Pel que fa a la cursa, consistia en un total de 190km i 5381m+, repartits en 4 dies. Cal destacar que participaven 26 nacionalitats i molts ciclistes professionals destacats. El Sergi va competir a la categoría Màster 30 i la primera sorpresa se la va endur el primer dia marcant el millor temps de la categoria, colocant-se així 1r en la classificació i guanyant el maiot groc de líder. A les següents tres etapes va aconseguir el segon esglaó del podi a cadascuna d'elles i va obtenir així la 2a millor posició de la general en la categoria M30.



 ''Ha sigut una aventura molt dura però a la vegada gratificant, on he pogut compartir moments molt bonics amb referents del món del ciclime i amb aficionats com jo, que ens animàvem mútuament com si ens coneguéssim de tota la vida. Aprofito per donar les gràcies a tots els familiars, amics, companys, esponsors i en especial a la meva parella, la Thaïs, i la meva nena, la Lua, que m'han estat donant consells i ànims dia rere dia per poder sortir al 100% i amb les piles recarregades, gràcies!"

No hay comentarios:

Publicar un comentario