miércoles, 9 de abril de 2014

V SARRALENCA

Bones

Aquets dissabte 6 d'abril el Jordi i el Jonatan es van desplaçar a Sarral a la V Sarralenca. Un total de 450 corredors aprox. Es van repartir en dos circuits un de uns 25, i l’altre de 41 km i 1150m de desnivell positiu que es on van  córrer els nostres corredors, constava de una primera pujada a Fores, seguit d’una baixada rapida, tot seguit segona ascensió per encara una trialera que donava a Montbrió de la Marca, i per últim coronar el Camaverd, i llavors sol quedava una bonica baixada per trialera on al tram final es traspassava  el riu algun cop. Un circuit molt divertit com ja es habitual a la Sarralenca.

Pel que fa la cursa des de l’inici es va crear un primer grup on estaven els dos corredors, però poc a poc el Jordi juntament amb dos mes van fica distancia sobre la resta, durant la cursa van anant-se canviant les posicions i així al final el Jordi entrar en segona posició, pel que fa el Jonatan va quedar una mica mes enrere, i va  estar intercanviant-se posicions durant la cursa en un grup de 4, al final entrar en 15 posició.

Dir que els nostres corredors ja porten la roba i les bicis "COLUER POISON CR" en que correran tota la temporada 2014.