Bones !
Primer de tot, voldriem donar la benvinguda al nou membre de l'equip, en Xavi Besora, un fixatge d’última
hora.
En Xavi correrà a la categoria Master 50. Ja fa uns anys ja competia en el món del ciclisme i alguns dels seus resultats van ser els següents:
En Xavi correrà a la categoria Master 50. Ja fa uns anys ja competia en el món del ciclisme i alguns dels seus resultats van ser els següents:
- Sots-campió al Campionat de Catalunya Èlit.
- Sots-campió a l'Open
Espanya Sènior.
- Campió provincial durant diversos anys.
- Guanyador d'algunes proves de la Copa Catalana Èlit.
- 3r espanyol a la Transpain.
- 3r a la Vuelta en BTT.
Entre moltes
altres! Des del Team Nou Espai Coluer li donem les gràcies i estem molt contents de que s’uneixi
al nostre equip un corredor d’aquest palmarès. Estem segurs que farà una molt bona temporada amb nosaltres.
Pel que fa al circuit, l'organització el va haver de retallar a 23 km per les condicions meteorològiques. A la cursa, el Jordi no va fer massa bona sortida però després es va posicionar i va anar guanyant posicions fins a entrar en 8a posició de la general.
La segona cursa va ser el 6 de Març a Sant Vicent dels Horts, al campionat Open de BCN BTT, al que s'hi van desplaçar el Jordi, el Jonatan, l' Aleix i el Xavi Besora. Un circuit tècnic i dur en un terreny que no et permetia errors, amb molts senderons de pujada i baixada i amb 6 km per volta.
La primera sortida va ser sobre les 9 del mati i la va
fer l'Aleix en categoria Junior. Va fer una cursa molt bona. Seguit
a un minut, va sortir en Xavi Besora amb categoria Master 50 que va fer una bonaretornada a les competicions controlant als altres corredors. Tan l'Aleix com en Xavi van entrar en 5ª posició de la seva respectiva categoria.
El següent grup de sortida va ser el de Master 30 sobre les 11:30h, on vam córrer el Jordi i en Jonatan. Ja des de la sortida el Jordi anava en
posicions de pòdium i al final va quedar en 3a posició. El Jonatan va fer una cursa
de menys a més, entrant en 39a posició.
No hay comentarios:
Publicar un comentario