jueves, 30 de junio de 2016

ULTIMES CURSES

Bones!!

Avui explicarem les ultimes curses dels nostres corredors, començarem per els campionats de Catalunya, primer per el de marató a Aguilar de Segarra, un circuit similar al de els anys anteriors exigent i dur on rondava els 70 km i 2000m de desnivell, aquí van estar present el Jordi i el Xavi, el Jordi va entrar en 4 posició a pocs segons del tercer lloc, pel que fa el Xavi quan anava en posicions davanteres,  va entrar molt fort a una curva i se li va partir la llanta de davant i va tindre de abandonar.
Passem a el campionat de Catalunya de Rally, es va donar cita a Sant Vicenç dels Horts un circuit molt dur, solt, polsos, sec i en molts punt tècnics, també dir que feia molta calor ja que es corria per la tarda, aquí van estar present el Jordi l’Aleix i el Xavi, primer van surti l’Aleix i el Xavi i dir que cap dels dos van finalitzar a causa de la forta calor, com molt altres van tindre de abandonar per el be de la seva integritat, el Jordi va sortir mes tard, i va fer una sortida no molt bona però després de fer el buque i la primera volta, es va trobar be i va anar remuntant fins arribar a la 9 posició MAster 30.

Open Bcn a Torrelavit la ultima prova del campionat el Xavi es jugava la tercera posició de la general, pel que fa el circuit tenia uns primers km mes pistosos però despres ja es feia senders de pujada i baixada on tenia dos punts tècnics on era fàcil cometre un error, aquí van estar present el Xavi, Aleix i el Jonatan, el Xavi va fer una cursa controlant les posicions, i així poder entrar en 4ª posició MAster 50, i fer tercer a la general Master 50, des de aquí el volem felicitar i dir que estem molt contents de tindre a un corredor en este palmarès com es Xavi Gracies!!, pel que fa l’Aleix va fer una molt bona cursa, entrant en  6ª posició Junior on es va molt ràpid a esta categoria, el  Jonatan va fer una cursa de menys a mes, i així va poder entrar en 24ª posició Master 30.