martes, 9 de abril de 2013

SARRALENCA

Bones companys!!

Aquest cap de setmana el nostre corredor  Jonatan Larrosa va assistir a la coneguda Sarralenca (Sarral). En aquesta  4a edició, on van participar més de 600 corredors, l’organització va preparar 2 circuïts: un de 26km i 650m de desnivell acumulat, i l’altre, de 42km amb  1100m de desnivell acumulat. El terreny estava en perfectes condicions i el recorregut va ser molt excitant, un dia en el que durant el matí feia fred però, quan va sortir el Sol, es va enfilar ràpidament la temperatura. En  Jonatan va formar part al recorregut de 42km, amb una bonica i llarga pujada fins a Forès, on va estar entre els 10 primers tota la pujada i on els 2 primers corredors van aprofitar per escapar-se un metres.  Tot seguit, direcció a Sarral per una trialera on la baixada es va fer ràpida, es tornava a traspassar el poble i ja s’encaraven  cap a Montbrió de la Marca. Aleshores, sols quedava  l’última pujada cap a la serra del Comaverd, on el nostre corredor va fer un petit canvi de ritme i es va escapar dels perseguidors. Després va iniciar el descens d’una trialera que era bastant ràpida amb un tram final que creuava per dins del rierol; des d’allí fins al final (uns 5 km), en Jonatan va estar cos a cos amb David Díez i finalment li va guanyar la partida en Jonatan, entrant en 7a posició.