jueves, 30 de mayo de 2013

SCOTT MARATHON CUP BY BEST

Bones!!!!
El 25 de maig el Jordi es va desplaçar a Sant Martí de Tous, a competir a la Scott Marathon Cup by Best. Comptava amb un circuit de 55 km i uns durs 2000 metres de desnivell acumulat, un circuit molt exigent,  tenia molta trialera on l’apartat de baixada era bastant tècnic, pujades  llargues i dures, en general un circuit bastant trencacames.
A les 09:00 es donava el tret de sortida, ràpidament es va crear un grup de 15 escapats  que van anant traient metres, el nostre corredor es va quedar al grup perseguidor, a mesura que passaven els km i sumava els metres de desnivell s'anava despenjant algun corredor, que eren atrapats pel grup on estava el Jordi, ja més cap al final el nostre corredor va treure el toc d’experiència, i així va poder entrar en una molt bona 2ª posició Master-30 i 14 de la general ,on la general la va guanyar Francesc Guerra (SCOTT TEAM XC).