martes, 7 de mayo de 2013

COPA CATALANA BTT INTERNACIONAL VALL DE LORD

Hola, com estem?
Aquest cap de setmana el Jordi Garrido  es va desplaçar a Sant Llorenç de Morunys, a la Copa Catalana BTT Internacional  on es disputava la tercera prova. El circuït constava d’uns 7 km i 270m d’altitud acumulada a través de la Vall de Lord.  El Jordi havia de donar 3 voltes més un bucle  a un circuït de pujades dures i tècniques amb baixades  amb moltes arrels d’arbres, escalons, roques, lloses...  és a dir, un recorregut  molt tècnic que, per a fer-ho més emocionant, la tempesta del dissabte va deixar el circuït pel diumenge bastant enfangat.

Pel que fa la cursa, el Jordi va prendre part a la segona sortida, amb una mica de cautela durant la primera volta i, posteriorment, en el transcurs de tota la cursa va anar mantenint la posició que havia agafat a la sortida fins al final, entrant en una bona 14ª posició Master-30. Cal dir que hi havia un elevat  nivell, ja que a més a més dels corredors habituals també hi havia corredors de França, Holanda, Rússia, Portugal i Andorra.