sábado, 10 de septiembre de 2016

CAMPIONAT DEL MON BTT MASTER

Bones!!!

El passat 29 d’Agost i fins el dia 1 de setembre,  el Jordi, el Xavi i el Jonatan es van desplaçar a Val di Sole (ITÀLIA), a la localitat de Vermiglio, per a competir al Campionat del Món Màster de BTT. El primer dia 29, els tres corredors van agafar el dorsal i van anar a fer un reconeixement del circuït en condicions seques. Pel que fa al circuït, aquest començava amb un fals pla i anava seguit d'una dura pujada amb pics del 42% fins a arribar a la part més alta del circuït; tot seguit d'una baixada per dins del bosc amb algunes pedres soltes i arrels; seguidament es feia una pujada per senderó que passava per un pont de fusta al costat d'una cascada; finalment, la última baixada es dividia en un primer tram més tècnic i un segon tram més ràpid i empinat, fins a arribar a la part més baixa del circuït, aleshores es pedalva rodejant el riu i uns petits llacs fins a la meta. En total el circuït tenia uns 4,5 kilòmetres.
El dia 30 al matí van anar a fer el circuït en mullat, ja que després de la pluja el circuït era molt diferent a causa de les pedres mullades, tot i que allí el terreny s'asseca molt ràpid.
 El dia 31 va competir el Xavi. Havia de fer 4 voltes al circuït que aleshores encara estava en condicions humides. A les 14:00h es donava el tret de sortida, el Xavi es va col·locar sobre la posició 45, i poc a poc va anar guanyant posicions, fent la pujada llarga i controlant-la, per poder baixar més ràpid i poder guanyar posicions; així, volta a volta, fins acabar en 36ª posició Master 50-54.

El dia 1, el Jonatan i el Jordi havien de realitzar 6 voltes al circuït en condicions seques. El Jonatan sortia a les 13:30h i a la primera volta es va col·locar sobre el 30 intentant anar el més ràpid possible durant tota la cursa, podent acabar en 27ª posició Master 30-34. El Jordi sortia a les 15:30h, a la primera volta anava sobre el 15, i va ficar un ritme fort, sobretot a les pujades avançant altres corredors, fins a finalitzar en 10ª posició Master 35-39.

Des del Team Nou Espai - Coluer volem donar les gràcies a tots els patrocinadors que fan possible que els nostres corredors continuin representant-nos en aquest tipus de competicions.
També gràcies a tots els seguidors del nostre blog per donar-nos ànims a seguir pedalant.