martes, 20 de septiembre de 2016

CAMPIONAT D'ESPANYA XCM BTT A BERGA



Bones!!
El passat dia 17, el Jordi, el Xavi i el Jonatan es van desplaçar a la localitat d’Avià - al costat de Berga - al Campionat d'Espanya de Marató de BTT. Hi havien preparat un circuït de 70 quilòmetres amb 2300m positius. Es començava neutralitzat per dins del poble, però després ja es començava una llarga ascensió de 27 quilometres fins als plans de Rasos de Pegera a 1700m respecte el nivell del mar. Tot seguit, hi havia una llarga baixada d’uns 8 quilòmetres en trams de sender i pista pedregosos fins a baix al càmping, després el terreny era un constant puja-baixa fins a arribar al quilòmetre 60. A partir d’allí, teníem una última pujada d’uns 4 kilòmetres d’inclinació mitja del 16% amb un últim sender revirat amb escalons fins a meta.
Pel que fa la cursa, el Jordi va mantenir un ritme constant i, així, va poder entrar en 8ª posició Master 30b.

Pel que fa al Xavi, ell va fer una cursa de menys a més i en els últims quilòmetres va aconseguir un ritme alt que li va permetre finalitzar en 11a posició Master 50a.

En Jonatan va fer una cursa reservant una mica a la primera llarga pujada i després va anar remuntant posicions fins a meta i, així, entrar en 19ª posició Master 30a.

No hay comentarios:

Publicar un comentario