viernes, 7 de abril de 2017

OPEN BCN I COPA CATALANA

Bones

Els nostres corredors no paren !!!!

El 19 de Març el Xavi, el Jordi i el Sergi es van desplaçar a Sant Vicenç dels Horts a l’Open BCN, un circuït molt similar a l’any anterior: dur i exigent a nivell tècnic i físic, però els nostres ja estan fets a prova de bales. El Xavi va fer el 5è Màster-50, el Jordi va fer 4t Màster-40 i el Sergi va fer 16è Èlit.

El 26 de Març va tocar la segona prova de la Copa Catalana Internacional BTT a Santa Susana, una prova nova dins del calendari, i allí es va desplaçar tot l’equip: el Xavi, el Jordi, el Jonatan, el Sergi i l’Aleix. Pel que fa al circuït, podríem dir que tenia dues pujades llargues amb dues baixades llargues, i a prop de la meta hi havia un seguit de corbes dins d’un prat amb un total de
6 quilòmetres per volta en total. Tot i la pluja del Dissabte, el circuït tenia una mica de fang, però els nostres corredors comenten que no feia variar el temps per volta, ja que el circuït estava en perfectes condicions. Pel que fa a les posicions, el Xavi va fer 5è Màster-50, l’Aleix va fer 4t Junior, el Jordi 3r Màster-40, el Sergi 27è Èlit i el Jonatan 33è Màster-30.

El passat 1 i 2 d’Abril es va disputar la tercera prova de la Copa Catalana Internacional BTT a Corró D’amunt, i hi va tornar a ser tot l’equip al complert. En aquesta ocasió, el dia 1 es realitzava la crono i el dia 2 la cursa.

Pel que fa a la crono: els nostres van fer una volta de reconeixement al circuït i, just quan faltaven 20 min per a començar, va fer una pluja torrencial  amb pedregada que va canviar les condicions del circuït. Van haver d’aplaçar l’inici uns 30 minuts, però es va poder donar la sortida i amb tot el fang que hi havia va ser bastant més dificultós de lo previst, però els resultats van ser:  Xavi 4t Màster-50,  Jordi 3r Màster-40, Aleix 13è Junior, Sergi 20è Èlit i Jonatan 34è Màster-30.

El dia 2 era el torn de la cursa, ja amb Sol i amb un circuit amb menys fang. El recorregut era el mateix que el de la crono, però amb un quilòmetre més que se sumava al final de la volta. En general, un circuït molt revirat amb una pujada inicial llarga i una baixada final per pista molt ràpida, la resta era gairebé tot sender. Els nostres corredors van sortir a per totes i les posicions finals van ser: el Jordi 2n Màster-40, el  Xavi 6è Màster-50, l’Aleix 10è Junior, el Sergi 21è Èlit i el Jonatan 30è Màster-30.

Des del Team Nou Espai Coluer, felicitem als nostres corredors pels seus bons resultats i els animem a seguir amb la il·lusió i entrega com han fet fins ara!

Felicitar especialment a Jordi Garrido perquè actualment es manté com a 1r en  la classificació general de Màster-40 de la Copa Catalana Internacional BTT.