miércoles, 22 de marzo de 2017

COPA CATALANA INTERNACIONAL BTT BANYOLES

Bones!!!

El passat cap de setmana, 11 i 12 de Març, tot l’equip al complert el Xavi, Jordi, Jonatan, Sergi i Aleix, es van desplaçar a la localitat de Banyoles a la primera prova de la Copa Catalana Internacional BTT. Com cada any, la prova de Banyoles té un protagonisme especial ja que estava considerada prova categoria UCI C1, però aquest any ha estat de HORS CLASS categoria  que està just per davall de la Copa del Món, això volia dir que hi havia corredors de nivell internacional - com Julien Absalon del BMC , Victor Koretzky entre tot l’equip de BH oficial, l’equip MMR, en Carlos Coloma (medalla de bronze als Jocs de Rio), entre molts altres corredors professionals. Pel que fa al circuït, és similar al de cada any amb algunes petites variacions sense massa importància:  un total de 7 kilòmetres amb constants puja-baixa sense descans per la muntanyeta del Parc de la Draga, un circuït molt vistós per la gent que ve a mirar ja que està ple de revolts.

La primera sortida la van fer el Jordi en categoria Màster 40 i el Xavi en Màster 50. Pel que fa al Jordi, després de portar una lluita pel podi durant les 3 voltes al circuït, al final d’un esprint final va entrar en una molt bona segona posició Màster 40. El  Xavi es va mantenir des de la sortida en el top 10 fins que va entrar a meta  en vuitena posició Màster 50.

La segona sortida era l’Aleix en Junior i el Jonatan en Màster 30. L’ Aleix va sortir lluitant amb tota la tropa de francesos que van molt ràpid i, després de 4 voltes, va entrar en 24a posició Junior.  El Jonatan va realitzar també quatre voltes intentant anar guanyant alguna posició durant la cursa i així poder entrar en 52a posició Màster 30.

Pel que fa a la tercera sortida on hi corria la categoria Èlit, hi va córrer el Sergi Mateu que s’estrenava a la Copa Catalana. Quina millor forma de fer-ho que al circuït Banyoles! El Sergi havia de realitzar 5 voltes i amb el nivell que hi havia, va poder mantenir el tipus i va passar per meta en 58a posició Èlit.