jueves, 2 de marzo de 2017

XCM SANT JOAN DE MEDIONA I OPEN GARRAF SANT PERE DE RIBES

Bones!!
El Jordi Garrido, el Xavi Besora i el Jonatan Larrosa el 12 de Febrer es van desplaçar a Sant Joan de Mediona, a la Copa Catalana de Marató XCM, on van preparar un circuït força dur que constava de 65 km i 2000 metres de desnivell. Hi havia tot tipus de terrenys, tot i que al final era més de senderons. Els nostres corredors  van fer una molt bona cursa, ja que el Jordi va entrar en primera posició Màster 40, el Xavier en segona posició Màster 50 i el Jonatan en 29a posició Màster 30. Al ser la primera cursa de la Copa Catalana, aquestes posicions també són les de la General.

El 19 de Febrer el Jonatan es van desplaçar a Sant Pere de Ribes a la primera prova de l’Open Garraf on van preparar un circuït de 40 km i 1000m de desnivell, en senders tant de pujada com baixada i un últim tram més tècnic i divertit. El Jonatan va entrar el 24 de la classificació general.

També aprofitem per comunicar que el nostre corredor Aleix Saumell Montanera  aquest cap de setmana anirà seleccionat per la Selecció Catalana de BTT a representar Catalunya a l’Open d’Espanya a Cheva. Des d’aquí el volem felicitar i sabem que farà molt bona cursa, ànims!!