miércoles, 15 de marzo de 2017

CURSA IGUALADA I CURSA ALCAÑIZ

Bones!

El passat 26 de febrer el Jordi, Xavi, Aleix i Sergi es van desplaçar a igualada, a la cursa de btt  que podríem dir que era  una  pre copa catalana internacional de btt. Pel que fa el circuit era molt similar al que es va fer servir l’any anterior a la copa catalana en alguna petita modificació, dir que el terreny estava un pel enfangat però els nostres van poder medi les  seves forces i no els va anar malament. Pel que fa la cursa el Jordi va quedar el 5 Master 40, Aleix 4 Junior, Sergi 15 Elit i Xavi 4 Master 50 ja que a les últims revols de l’ ultima volta va tindre un toc en un altre corredor  i va anar al terra.

El passat 5 de març el Jonatan es va desplaçar a Alcañiz a corre al campeonato hipersympli Alcañiz, consta de dos curses i aquesta era la segona, el circuit transcorria tot per dins del complex Motorland Aragon, el circuit tenia trams del circuit d’autocros i desprès ja es sortia per fer un senderó i algunes pujades mes dures, en total era de 5 kilòmetres i el Jonatan tenia que fer 4 voltes des de la sortida el Jonatan va anar en posicions davanteres i després de les 4 voltes va entrar en 3 posición.