viernes, 26 de abril de 2013

COPA CATALANTA INTERNACIONAL BTT LLINARS DEL VALLÉS

Bones tardes!!

El diumenge 21 d’Abril, a la localitat de Llinars del Vallés ,va estar present en Jordi Garrido a la segona prova  de la Copa Catalana Internacional BTT. Cal dir que el circuït tenia uns 8 km, on gairebé tot  va ser senderó menys la zona de meta i algun petit tram de pista. Bastants trams eren els mateixos que fa 20 anys (1993) al Open d’Espanya de BTT en el que en Jordi també hi va participar, però aleshores només tenia 16 anys. També cal dir que, després del Campionat d’Espanya al 93, al cap de dues setmanes, al mateix circuït es va fer una prova del Campionat del MÓN de BTT.  El recorregut comenta el Jordi que va ser molt guapo i estret, ja que això condicionava els avançaments de les altres categories, tenint en compte que la categoria Master-30 va sortir darrere dels Juniors i Fèmines. En Jordi va sortir i es va posicionar el 20è de la seva categoria i, a partir d'allí, durant 3 voltes que va donar al circuït  va estar remuntant. No va ser fàcil per l’ordre de sortida, però aleshores en Jordi va tirar de la seva experiència damunt de la  bicicleta, i va avançar posicions fins a acabar en una bona 10a posició Master-30. Cal remarcar que el nivell d’aquesta prova era bastant alt i les tres primeres posicions de  Master-30 van ser per:

1ª EGEDA,Pablo   (TOMAS BELLES-CANNONDALE)