jueves, 19 de septiembre de 2013

COPA CATALANA INTERNACINAL BTT (CASTELLOLI)


Bones!!!

El dissabte dia 14 els nostres dos corredors, en Jordi i en Jonatan, es van desplaçar a Castellolí  a la 4a prova de la Copa Catalana Internacional de BTT. El circuït constava de 8 quilòmetres i més de 300 metres de desnivell acumulat. Un circuït complet on hi havia rampes dures de pujada i corriols tant de pujada com de baixada, un terreny bastant trencat, amb escalons i algun tram més rodador. En general, un circuït exigent i molt divertit.

A les 4 de la tarda es donava el tret de sortida a la categoria Master 30, en la que corria el Jordi i havia de fer  3 voltes al circuït. El Jordi comenta que va fer una cursa de menys a més, anar guanyant posicions volta rere volta, fins al final entrar en una bona 5a posició.












A les 6 de la tarda es donava el tret de sortida a la categoria Èlit, en la que corria el Jonatan i en aquest cas havia de completar 4 voltes al circuït. El Jonatan comenta que va sortir per la meitat i va anar millorant algunes posicions durant tota la cursa, fins al final entrar en una 17a posició.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario