miércoles, 25 de septiembre de 2013

I DUATLO POPULAR DE MONTBLANC


Bones a tots!!

Aquest diumenge a Montblanc es batejava el primer Duatló Popular en el que hi van assistir uns 130 participants. Consistia en completar els tres trams del recorregut:  primer uns 4,5km que havien de realitzar corrent, tot seguit s’agafava la bici de BTT per  fer dues voltes a un circuït de 8 km (en total 16km), i per finalitzar tornaven de nou al running durant 1,8 km més. El Team Nou Espai hi va estar present gràcies a 3 amics de l’equip: el Francesc Carreres, el Carlos Asensio i el Toni Morlans.

El Carlos ens comenta que el primer tram va córrer en primeres posicions, el tram de la bici va tenir algun problema mecànic que li va fer perdre algunes posicions i, a partir d’aquell moment, va aconseguir mantenir-se fins al final fins i tot recuperant algunes posicions al tram de córrer,  finalitzant en 22a posició amb un temps total de 1h 14min i 12segons.

 
 
 
 
En Francesc comenta que el primer tram de córrer va anar per darrere del Carlos, però a l’agafar la bici va retallar distàncies i va guanyar algunes posicions, mantenint-se a l’últim tram de córrer per aconseguir entrar just darrere del seu company. Va finalitar doncs en 23a posició amb un temps total de 1h 14min i 44segons.

 
 
 
 
 
El Toni comenta  que, tot i que aquests dies previs al Dualtó havia estat exprimint el cos pujant i baixant muntanyes, i tenint en compte que la sortida va ser mol ràpida, poc a poc va aconseguir anar remuntant posicions, sobretot a l’apartat de la bici, aconseguint salvar els mobles a l’ultim tram de córrer, i finalitzant en 17a posició amb un temps total de 1h 12min i 56segons.

 
 
Desde del Team Nou Espai volem agraïr als amics de l’equip,  tant al Francesc Carreras, al Carlos Asensio i al Toni Morlans per córrer amb els nostres colors i felicitar-los pels resultats obtinguts, esperem que hagin disfrutat tant com ho hem fet nosaltres.

També volem felicitar a l’organització pel gran treball fet per tots els col·lectius implicats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario