miércoles, 14 de mayo de 2014

OPEN D'ESPANYA BTT

Bones!!
Aquets diumenge passat el Jordi i el Jonatan es van desplaçar a l’Open d’Espanya BTT,  a Sant Llorenç de Morunys que esta dins de la zona de la Vall de Lord, el dissabte que no van estar presents els nostres es va disputar la crono, i diumenge la cursa de rally. Dir que el circuit com es típic a la Vall de Lord es un circuit tècnic, exigent, dur i revirat però molt guapo, on tenia trialeres de baixada tècniques, seguides de pujades pel dins del bosc bastant empinades entre altres aspectes, un total de uns 6,5 km i depenent categoria es donaven mes o menys voltes al circuit. En general un circuit de autèntic btt.

Pel que fa la cursa, el Jordi va sortir darrera de categories de Femines i juniors a ser ell  Master-30, i després d’avançar  les categories nombrades, va fer una cursa concentrat i sense cometre errors, fins entra en 15ª posició de la seva categoria del Open D’Espanya BTT
les tres primeres posicions Master-30 van ser:  
1-Pablo Egeda                   TOMAS BELLES-CANNONDALE
2-Jose Maria Guerrero   BICILOCURA PRIMAFLOR ESPANYA
3-Albert Planas                SANS-OLERDOLA


Pel que fa la cursa de Jonatan era l’ultima cursa ja  que era la categoria Elit, Jonatan va sortir bastant  enrere, a la primera pujada  es va col·locar con va poder, i aparti d’allí va avançar un parell de posicions,  fins que al final va entrar en 78ª posició de la seva categoria del Open D’Espanya BTT.

Les tres primeres posicions Elit van ser:
1-David Valero                 VICMA  BIKE TEAM
2-Hugo Drechou              CALVISSON BTT
3-Carlos Coloma              MMR BIKES PRO TEAM

AQUI UN VIDIO RESUM DE LA PROVA:  http://rfec.com/node/15683

No hay comentarios:

Publicar un comentario