domingo, 30 de julio de 2017

CAMPIONAT DE CATALUNYA XCM





El passat dia 9 de juliol es va celebrar el campionat de Catalunya de XCM a la població de Barruera (Vall de Boí) dins de Buff Mountain Festival. Allí es van desplaçar el Jordi Garrido i el Xavi Besora.  El circuit d'uns 57 kms i uns 2000mts de desnivell positiu on a la primera part s'acumulava gran part del desnivell.
Sortida 9.00h.circuit amb molt desnivell partit amb dos parts.
Pujada fins als 2250m amb un descens de un prats intercalat.
Segona part.
Forta baixada seguit de una forta pujada amb molt desnivell , amb un bon tros a peu per arribar a una rapida baixada fins a Durro ,on es tornava a pujar un tram de pista i un corriol per arribar al últim tram de descens i acabar amb un tècnic i relliscós corriol, fins a zona del riu on hi havia l’arribada.




el  Xavi ens comenta com li va anar la cursa: Sortida des de la ultima fila. Sortida molt estirada, a on a la pujada començo a remuntar posicions.

Arribo al primer tram de baixada sobre la posició 50 del total. A la segona pujada fins la cota 2300 recupero algun lloc mes fins col·locar-me  en una posició que mantindria fins a meta. Al final 3 a la categoria Master 50.



El Jordi va participar a la prova, no fent molt bona sortida i poc a poc anar remuntant posicions fins entrar a meta a la setzena posició absoluta i sots-campió de Catalunya de la seva categoria, entrant a poc més d'un minut del primer, després de poc més de 3h d'exigent cursa. Ara a pensar en les properes proves a disputar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario