lunes, 10 de julio de 2017

VIP XTREM

Bones

El passat 1 de Juliol a la localitat de Vimbodí i Poblet es va celebrar la ja coneguda VipXtrem 2017. Allí hi van estar representant el nostre equip el Jordi, el Sergi, el Xavi i l’Aleix - que en aquest cas competia a casa. Des de fa un parell d’anys la VipXtrem consta de dos recorreguts: un anomenat VipPro d’uns 80km i 2000m de desnivell positiu, i la VipXtrem de 125km i 3800m de desnivell positiu.

Pel que fa a la cursa, ja des de bon començament els nostres corredors van estar liderant la cursa sortint el Xavi al capdavant. Tot seguit es va crear un grup de 6-7 corredors que es va escapar de la resta i en el que s’hi trobaven el Jordi, l’Aleix i el Sergi. Tot el grup va anar junt a ritme fort pujant per la Pena, però a les Mines el Sergi va tenir un problema amb la roda del darrere que va haver de reparar i després va haver de remuntar per a tornar a entrar al grup. El Sergi va aconseguir atrapar-los i, després direcció a Vilanova de Prades va haver d’aturar-se de nou per a inflar la roda i apretar de nou per tornar a agafar el grup. En el punt de separació de les dues curses, el Sergi, l’Aleix i dos corredors més es van desviar cap a la VipPro que baixava pel Ramader cap a Castellfollit i pujava per l’Argentada, baixava de nou per la Pena i pels plans per arribar a Vimbodí. Dins del poble van apretar per entrar Aleix en 2ª posició i el Sergi en 4ª posició. El Xavi va controlar la posició que va agafar després d’escapar-se el grup capdavanter i la va poder conservar fins a meta, entrant en 9ª posició. Pel que fa al Jordi, va tirar cap al recorregut llarg de la VipXtrem i va anar amb 2 corredors més fent la baixada a Febró i la pujada a la Mussara, Monral i Farena. A la pujada de la Bartra el Jordi va anar traient metres i es va escapar. Un cop a dalt va baixar fins a Montblanc, pujar per la Trinitat i baixar per la Pena i els plans cap a Vimbodi  per poder treure una còmoda distancia i entrar en  1ª posició. Així el nostre corredor va poder celebrar i saborejar una victòria que feia anys que perseguia i que li ha costat molts esforços aconseguir.

Enhorabona a tot l’equip per aquests grans resultats aconseguits en una cursa que està al costat de casa!