lunes, 3 de julio de 2017

FINAL DE COPA CATALANA

Bones!!!

El passat 3 i 4 de Juny els nostres corredors es van desplaçar al SEA OTTER GIRONA, un festival de ciclisme en el que es disputaven tot tipus de curses en bicicleta i una de les fires més importants d’Europa.

Els nostres hi van estar presents i hi van participar. El Dissabte el Xavi va estar a la cursa de Marató d’uns 60 quilòmetres i 1800 metres de desnivell. El Diumenge l’equip al complert va competir a la modalitat de Ralli que formava part de la Copa Catalana Internacional BTT (la penúltima prova, un circuït bastant pla amb moltes corbes).

Pel que fa als resultats de la modalitat de Marató, el Xavi va entrar en la 4a posició de la categoria Màster 50.  En la categoria Ralli que es va disputar el Dissabte, el Xavi va entrar en 10a posició Màster 50, el Jordi en 5a posició Màster 40, l’Aleix en 8a posició Junior, el Sergi 19a posició Èlit i el Jonatan 32a posició Màster 30.

La següent setmana es va disputar l’última prova de la Copa Catalana Internacional a la Vall de Boí. El Dissabte es corria la Crono a Taüll: un circuït d’uns 4 quilòmetres en el què es pujava fins a dalt a Taüll Ressort i es baixava per un sender creuant el riu en dues ocasions fins a Taüll. Era molt fàcil cometre un error i perdre uns segons molt importants. Els nostres corredors es van classificar en 3a posició Màster 50 el Xavi, 4a posició Màster 40 el Jordi, 13a posició Èlit el Sergi, 9a posició Junior l’Aleix i 16a posició Màster 30 el Jonatan.

El Diumenge es va dur a terme Cursa a Barruera: un circuit, com sempre, amb pujades dures i baixades tècniques i amb un pèl d’humitat, un autèntic circuit de BTT. Pel que fa a les classificacions, els nostres van finalitzar en les posicions següents: el Xavi en 2a Màster 50, el Jordi 5a Màster 40, l’Aleix en 10a Junior, el Sergi 18a Èlit i el Jonatan 32a Màster 30.

Així doncs, es dóna per finalitzada la Copa Catalana 2017. Les classificacions finals de la Copa Catalana per als corredors del Team Nou Espai Coluer han estat:

-        Jordi Garrido – 3r classificat Màster 40.

-        Xavi Besora – 4t classificat Màster 50.