miércoles, 6 de marzo de 2013

Xallenge David Duaigues (Almatret)

Bones companys!

Aquest cap de setmana els nostres corredors han estat a la IV Xallenge David Duaigües,  a la localitat d’Almatret , on hi havia més de 500 corredors repartits en dos circuits, un de curt i un llarg. Els nostres corredors van pedalar amb força pel circuit llarg, que constava de 42 km i uns 1300 m de desnivell. Inicialment s’havia de recórrer un primer bucle de 3 km que després tornava a passar pel poble i a partir d’allí  ja començaven una sèrie de  trialeres ràpides i pujades llargues i dures, sobretot en els últims 5 km on hi havia una pujada llarga i exigent que arribava fins a la meta. En resum, un circuit molt divertit. Tot i la pluja de la setmana i la neu prèvia,  el circuit estava en perfectes condicions, el terreny tenia el fang just perquè la bici traccionés molt bé.

En Jordi Garrido va sortir ben posicionat i es va col·locar al grup capdavanter, en el que el primer classificat (l’Eric Díaz) es va escapar i en Jordi es va quedar al grup perseguidor format per uns sis corredors. Mentre baixaven una de les trialeres, en Pau Romero va tenir una petita caiguda que va aprofitar l’Enric Martorell per a escapar-se del grup. Més tard, el nostre corredor juntament amb en Víctor Espuny van distanciar-se de la resta per a lluitar per una tercera posició.  En els últims quilòmetres, en Víctor es va escapar poc a poc d’en Jordi, qui anava controlant al 5è classificat i mantenint contacte visual amb el tercer i el segon classificats per finalment consolidar-se en la 4a posició. Així demostra que està en molt bon nivell de cara futures curses.
Pel que fa a en Jonatan, després de sortir d’una lesió va decidir posar-se a prova per  veure com estava físicament, però va fer una cursa de més a menys intensitat. Tot i que va sortir ben posicionat, poc a poc va anar perdent el ritme fins a finalitzar la cursa en la posició 34. Després d’aquesta prova, el nostre corredor ha estat reflexionant i ha conclòs que caldrà escoltar el lema que tant bé coneixem “sin prisa pero sin pausa”, anar agafant el ritme i anar millorant progressivament. Aquest pròxim cap de setmana ho tornarà a intentar i observarem els progressos.