martes, 12 de marzo de 2013

Xallenge David Duaigües (Serós)

Bones amics!!

Aquest cap de setmana, en representació del nostre equip, en Jonatan va estar present a la locatitat de Serós a la segona prova de la Xallenge David Duaigües, on van participar uns 600 inscrits. En aquesta ocasió, la prova constava de dos circuits un de curt d'uns 25km aproximadament, i el llarg que es on va participar en Jonatan, que tenia 47km i 800 m de desnivell. Es tractava d'un circuit molt ràpid amb molts punts bastant rodadors on també hi destacaven les trialeres tant de pujada com de llargues baixades. En general hi havia un terreny sec, tot i que en algun tram on no tocava el sol encara hi persistia el fang.

Pel que fa a en Jonatan, aquest diumenge va realitzar una bona sortida col·locant-se al grup capdavanter durant el bucle de 3 km que passava per dins de Serós. Tot seguit hi havia una llarga pujada que arribava fins el kilòmetre 20, en la que el grup dels primers 25 corredors es va trencar escapant-se un grup de 5. En Jonatan es va quedar al grup perseguidor i en una de les baixades van aconseguir atrapar a un dels escapats (Ruben Aubanell), però ja cap al final el grup es va anar estirant i en Jonatan va anar mantenint el ritme fins a meta per entrar en la 15a posició. Així confirmem una bona progressió després de la lesió. Pel que fa a la cursa, va guanyar còmodament en Jose Juan Marrasé Ortiz, amb un marge de 4 minuts respecte el segon classificat. El nostre corredor va aconseguir un bon temps final, entrant a tan sols 7 minuts del primer classificat.
Per acabar, des del Team Nou Espai volem feliçitar a l'organització per la Xallenge i animar-los a seguir així per molt anys més!