jueves, 21 de marzo de 2013

Hivernal de Cervera

El passat diumenge també ens vam desplaçar a disputar la cinquena edició de la Hivernal de Cervera. En unes condicions metereològiques força complicades a causa de la pluja i fang que van complicar molt el traçat.
De fet l'organització havia preparat 3 recorreguts diferents que es van veure modificats en alguns trams pel fang. El Jordi va participar en el recorregut més llarg que tenia 55 km. En total van participar més de 200 corredors entre els 3 circuits.
Pel que fa a la cursa als pocs quilòmetres es va formar un grup de 5 corredors entre els quals formava part el Jordi. En el primer tram tècnic es va partir el grup marxant Oriol Colomé (bicis Esteve) i Jordi Martorell (MC Segre), darrera es van quedar Enric Martorell i Albert Balaguer (tots dos del MC Segre) i Jordi Garrido (Team Nou Espai). Cap a mig recorregut Balaguer va punxar i el Jordi es va quedar en 4a posició en terra de ningú fins al final. Per davant la victòria va ser per Colomé, seguit d'aprop per Enric i Jordi Martorell. El circuit en general estava bastant bé malgrat el fang, només hi havia unes zones de rieres molt enfangades que dificultaven bastant el trànsit dels bikers. Ara toca seguir afinant de cara a les properes proves.