lunes, 25 de marzo de 2013

CASTELL-BIKE

Bones amics!!!!!

Avui els nostres dos corredors s’han desplaçat a la localitat de Castelldans. A la primera Castell-Bike que consistia en 2 circuïts, un d’uns 32 km amb 620 m de desnivell, i un de llarg amb 42 km i 850 m. Els nostres corredors han fet el recorregut llarg. El circuït tenia un bucle de 10 km amb meta volant, després el circuït anava enfilant ja cap amunt amb pujades no massa llargues, baixades també poc llargues i trams de pista molt amples. En general, un circuit molt ràpid i no massa tècnic, però molt divertit.

Pel que fa al corredor Jonatan, ha estat amb el grup dels primers classificats juntament amb Jordi durant el primer bucle i,  un cop passat per la meta volant (guanyada per Enric Martorell de MC Segre), el  grup poc a poc s’ha anat escapant i ell s’ha quedat amb Robert Pedrosa. Durant tot el circuit han estat fent-se relleus, fins que al  km 35 també s’ha sumat a la festa en Manel Juanpere (Polar). A l’última pujada de pedra solta, els dos corredors han tret uns metres  i el nostre corredor ja no a pogut recupera’ls,  entrant finalment en la 10ª posició. El nostre corredor comenta que cada dia va notant més bones sensacions damunt la bici.
Pel que fa al corredor Jordi, després del bucle es va escapar amb un grup de 4,  on a una de les trialeres el Jordi  no estava  del tot ben posicionat, el primer classificat (Jordi Martorell MC SEGRE) els  va treure uns metres. El Jordi va intentar escapar-se dels  2 perseguidors que tenia, Pau Romero (LIZARRAN) i Enric Martorell  (MC SEGRE). Una vegada ja els havia tret una distància, es va dedicar a controlar la molt bona 2ª posició fins al final del circuït. Des d’ aquí, el felicitem per ser  el primer podi de l'equip.

Els nostres corredors la setmana que ve estaran presents a la cursa de BTT per etapes VOLCAT.