domingo, 17 de marzo de 2013

Trenca-Torrompers (La Pobla de Massaluca)


Bones amics!
Avui Jonatan s’ha desplaçat a la Pobla de Massaluca a la Vª edició de la Trenca-torrompers, una cursa que organitza el club Bici-ats Terra Alta. A la localitat hi han anat uns 150 corredors que s’han repartit en dos circuits: un de curt de 26 km i 600m de desnivell, i un de llarg amb 44 km i 1200 m. Cal destacar que ha estat un circuit força exigent a nivell físic, però molt divertit i amb molta trialera. El temps ens ha respectat i no ha plogut en tot el matí, a més quasi no hi havia fang i el terreny estava perfecte per a la pràctica de BTT.
Pel que fa a la cursa,  inicialment s’ha sortit neutralitzat fent una volta pel poble, on el nostre corredor s’ha col·locat en una bona posició, de manera que al tornar a passar per meta i començar ja la cronometrada s’ha mantingut al capdavant en un grup de 5 perseguidors dels primers escapats. Aquest grup s’ha mantingut junt pujant i baixant trialera, així com rodant pel pla fins que en els últims 4 km s’ha escapat una parella de dos. A Jonatan l’han agafat desprevingut, però en adonar-se ha intentat agafar-los tot i que només quedava un tram de trialera per a arribar i finalment s’ha mantingut en la 11a posició.

El pòdium se l’han emportat en Xavier Carnicer (1r), Juan José Marrasé (2n) i Pau Romero (3r). Enhorabona a tots els corredors!

No hay comentarios:

Publicar un comentario